3 juliol 2020 /
1 Comment /
/ por marbenages

Volem comunicar-vos que l'alumnat ja pot realitzar consultes dels horaris de connexió de les empreses simulades de la xarxa.

L'accés es realitza des de la: Ciutat Virtual => Mercat Nacional => Horaris.

3 juliol 2020 /
1 Comment /
/ por marbenages

L'alumnat de 2n curs del CFGS d' Administració i Finances de l'empresa simulada Tuning Car Santa Úrsula, SLS (Tenerife), dedicada a la compra-venda d'accessoris per a automòbils, ens mostra com s'ha organitzat a l'aula per dur a terme l'activitat de l'empresa simulada SEFED.

3 juliol 2020 /
1 Comment /
/ por marbenages

Valoració molt positiva del professorat del webinar "L'empresa simulada a distància. Què hem aprés durant el confinament?", celebrat el passat 12 de juny. Agraïm la col·laboració de les professores ponents: Sra. Mª Asunción Clavería, Sra. Paloma González i Sra.

22 juny 2020 /
1 Comment /
/ por marbenages

Procamp Reus, SAS ja ha reprès l'activitat formativa i de simulació tot i que no l'ha aturat mai perquè l'alumnat ha teletreballat.

Seguint les recomanacions vigents i com hi havia ganes d'una trobada cara a cara...o millor dit darrera les mascaretes, un dels grups que prepara noves promocions ha decidit trobar-se amb un cafè al davant.

4 juny 2020 /
1 Comment /
/ por marbenages
L'alumnat de 2n curs del CFGM de Gestió Administrativa de l'empresa simulada Goyobike ha fet un vídeo on es mostra com l'empresa simulada s'ha organitzat per treballar a distància els diferents departaments de l'empresa simulada SEFED: 
4 juny 2020 /
1 Comment /
/ por Anonymous (no verificat)
Des del passat dia 13 de març tot l'alumnat del Programa SEFED del pla agrupat de FCC2019 continua amb la formació del certificat de professionalitat Activitats de Gestió Administrativa, segons la resolució del SOC que permet la continuïtat de la formació emprant eines telemàtiques. 

Pàgines

Subscriure a RSS - Simulació