Maig 2017

Butlletí 55

Fundació Inform

Maig 2017

Fundació Inform

Fem 30 anys

Us volem donar les gràcies per compartir amb nosaltres aquests 30 anys de SEFED. Per gaudir del recull d'imatges dels 30 anys i del dia de la jornada cliqueu aquí. 

Programa SEFED

Ulises S.L. empresa SEFED per persones amb síndrome de Down

ULISES S.L., empresa simulada SEFED gestionada per joves amb Síndrome de Down de la Asociación Síndrome de Down de Navarra, ens explica després de celebrar el Dia Mundial de la Síndrome de Down com aquests i aquestes joves han desenvolupat la pràctica laboral des de la simulació empresarial SEFED durant aquest curs 2016-2017.....+info


Plastics Dertosa guanya el premi Mystery Shopping a Brussel.les

L'empresa simulada SEFED Plàstics Dertosa de l'Institut de l'Ebre de Tortosa guanya el premi Mystery Shopping a la Fira Internacional d'Empreses Simulades de Bèlgica a Brussel.les... +info

Xarxa Internacional Europen-Pen International

Belfair 2017, Fira Internacional d'Empreses Simulades a Bèlgica

El centre Juan Comenius de València, l'IES Ribera de Castilla de Valladolid i l'INS Alfons Costafreda de Tàrrega participen en la Fira Internacional d'Empreses Simulades organitzada a Brussel.les.


Reunió de socis Europen-Pen International

Del 24 al 26 d'abril la Fundació Inform va assistir a la 48a reunió de socis de la Xarxa Internacional d'Empreses Simulades d'Europen-Pen International a la ciutat de Kolding, Dinamarca.