Premi FPCat 2019 de bones pràctiques en la FP

La Fundació Inform, que gestiona el Programa SEFED i amb seu a Sant Pere de Ribes, ha estat guardonada durant primera edició dels Premis FPCAT 2019 de bones pràctiques en el camp de la formació professional. La Fundació Inform ha estat guardonada en la categoria d'empreses i altres entitats pels seus més de 30 anys dedicada a la formació professional

Novetat! L'alumnat pot consultar horaris de les empreses simulades

Volem comunicar-vos que l'alumnat ja pot realitzar consultes dels horaris de connexió de les empreses simulades de la xarxa.

L'accés es realitza des de la: Ciutat Virtual => Mercat Nacional => Horaris.

Tuning Car Santa Úrsula SLS sobre rodes

L'alumnat de 2n curs del CFGS d' Administració i Finances de l'empresa simulada Tuning Car Santa Úrsula, SLS (Tenerife), dedicada a la compra-venda d'accessoris per a automòbils, ens mostra com s'ha organitzat a l'aula per dur a terme l'activitat de l'empresa simulada SEFED.

Gran participació al webinar: "L'empresa simulada a distància"

Valoració molt positiva del professorat del webinar "L'empresa simulada a distància. Què hem aprés durant el confinament?", celebrat el passat 12 de juny. Agraïm la col·laboració de les professores ponents: Sra. Mª Asunción Clavería, Sra. Paloma González i Sra.

It's My Turn. La fira dels talents professionals

Des de 2017, el Centre d'Estudis Politècnics de Barcelona organitza "It's My Turn", una fira on l'alumnat evidencia les seves competències amb l'objectiu de contactar amb el món professional.