Calendari Setmana Santa de la Fundació Inform

Us comuniquem que per Setmana Santa La Fundació Inform romandrà tancada des del dilluns 29 de març fins al dilluns 5 d'abril, ambdós inclosos.

Els serveis en línia de la plataforma continuaran en funcionament per a respondre a l'activitat de les vostres empreses simulades.

1ª Trobada SEFED.CAT

La Fundació Barcelona FP i la Fundació Inform organitzem la 1ª Trobada SEFED.CAT el proper dijous dia 22 d'abril en horari de 09:00 a 19:00h.

L'esdeveniment és una trobada comercial virtual de les empreses SEFED de Catalunya per a potenciar les relacions comercials entre totes les empreses simulades.

USA 2021 - International Online Trade Fair

La Central VEI USA us dóna la benvinguda i us convida a participar en la seva propera Fira Internacional Virtual 2021, que tindrà lloc els dies 20 i 21 d'abril amb empreses simulades internacionals de tot el món.

En breu es publicarà informació addicional sobre la fira i la inscripció des de l'apartat ESDEVENIMENTS de la web d'Europen-Pen International.

Com reduir l'abandó en cicles administratius i comercials?

El pròxim 14 d'abril a les 10:00h se celebrarà una sessió virtual en la qual participarà professorat que utilitza la metodologia SEFED, i ens explicarà com integrar l'empresa simulada des del primer curs per a reduir l'abandó prematur en els cicles de les families administrativa i comercial, a més de com augmentar la motivació de l'alumnat.

Nova PE Credit Card!

En la nostra línia per a potenciar i facilitar la relació comercials entre empreses de la Xarxa, hem posat en funcionament una nova targeta PE Credit Card, que facilita el pagament de les compres nacionals i internacionals realitzades en les webs d'empreses simulades que disposin de Botons de compra, a més d'operacions comercials derivades de Fires i/o Meeting Points.