Som una entitat dedicada a oferir serveis de formació per facilitar la inserció laboral i la millora contínua de diferents col.lectius.

Des de 1987 la Fundació Inform és titular del Programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives), el qual utilitza la metodologia de la simulació d’empreses com a eix formatiu per formar persones de diferents col.lectius.

També som responsables de la Xarxa SEFED a l’Estat espanyol amb més de 700 empreses simulades en funcionament durant el curs escolar 2023-2024, i de la representació internacional d’aquesta Xarxa SEFED a la Xarxa Internacional d’Empreses Simulades Pen Worldwide des del 1997.

La Fundació Inform signa contractes de prestació de serveis amb totes les organitzacions i/o institucions interessades en aplicar la metodologia de la simulació d’empreses SEFED en el seu àmbit i àrea d’actuació.

La Fundació Inform està certificada amb la normativa de qualitat ISO9001 i amb la norma europea SGE21, Sistema de Gestió Ètica i Socialment Responsable. Tanmateix treballa amb un model basat en criteris d’EFQM. Podeu consultar el nostre Codi de Responsabilitat Social i la Política de Gestió en l’apartat de Som Transparents.