Xarxa Internacional d’Empreses Simulades Pen Worldwide

La Fundació Inform és sòcia fundadora des de l’any 1994 de l’associació internacional Pen Worldwide, la xarxa mundial d’empreses simulades.

Pen Worldwide és una associació sense finalitat de lucre, fundada l’any 1997, que aplega totes les organitzacions educatives internacionals que gestionen i apliquen com a metodologia formativa d’aprenentatge la simulació d’empreses. Pen Worldwide està present en més de 42 països.

Totes les empreses simulades de la Xarxa SEFED poden practicar el comerç internacional amb la resta d’empreses simulades d’arreu del món de la xarxa Pen Worldwide. Tenen accés a la documentació, millora i actualització de tots els processos relacionats amb el comerç, incloent evidentment l’accés a la base de dades internacional, pàgines grogues, botigues virtuals i a tots els serveis empresarials per a que l’alumnat pugui comprar i vendre com si d’un mercat real es tractés. Totes les empreses simulades de Pen Worldwide utilitzen els serveis bancaris electrònics simulats i la targeta de crèdit Pen Worldwide per comprar i vendres els seus serveis/productes a la resta d’empreses simulades que formen part de la xarxa internacional.