Fires internacionals d’empreses simulades

La Fundació Inform va organitzar la seva primera Fira Internacionals d’Empreses Simulades l’any 1996. L’increment de persones participants i empreses simulades expositores des dels inicis ha estat considerable, i actualment participen més de 70 empreses simulades amb més de 5.000 visitants durant els tres dies de fira.

Durant la celebració d’aquestes fires l’alumnat participant, de diferents comunitats de l’estat espanyol i de l’estranger, posen en pràctica la part més comercial de la seva formació. Les empreses simulades SEFED mostren els seus productes en directe per aconseguir nous clients, fidelitzar els antics i posicionar-se en el mercat d’empreses simulades. En aquestes fires sí que el producte de l’empresa SEFED és real, a més l’alumnat entra en contacte directe amb la seva clientela potencial i negocien les compres i les vendes.

En tots els països socis de la xarxa mundial d’empreses simulades Europen-Pen International s’organitzen anualment les fires internacionals d’empreses simulades en les que les empreses poden exposar i comercialitzar en directe els seus productes.

Per a més informació de la 14a Fira Internacional d’Empreses Simulades que organitza la Fundació Inform del 15 al 17 de març de 2023 a Fira Barcelona, cliqueu aquí. Per a més informació de les Fires Internacionals d’Empreses Simulades de la Xarxa Internacional Pen Worldwide, si us plau cliqueu aquí.

Fires Internacionals d'Empreses Simulades