La metodologia SEFED en altres països

La Fundació participa i coordina diferents projectes internacionals arreu del món i transfereix i ha transferit la metodologia de la simulació d’empreses SEFED per diferents col.lectius a països com Argentina, Colòmbia, Itàlia, Marroc, Palestina, Portugal i Xile.

SEFED Colòmbia

La Fundació Inform ha arribat a un acord amb el Politécnico Gran Colombiano de Bogotà per obrir la seva primera empresa simulada en la seva universitat amb l’objectiu d’oferir l’empresa simulada per millorar la formació del seu alumnat de gestió empresarial.

SEFED Xile

La Fundació Inform ha assessorat a la institució Virginio Gómez de Concepción per iniciar la primera xarxa d’empreses simulades a Xile. Virginio Gómez va iniciar la primera empresa simulada en un dels seus centres educatius amb seu a Concepción i posteriorment va traspassar aquest coneixement a les altres seus de l’entitat, a Chillán i a Los Angeles

SEFED al Marroc

La col.laboració s’ha emmarcat en els projectes de formació en gestió econòmica que impulsa l’Àrea Internacional de l’Obra Social La Caixa a l’Àfrica. En aquest marc, el programa pretenia reforçar el desenvolupament dels països africans mitjançant el foment de la formació del seu capital humà i sempre a través d’organitzacions sense finalitat de lucre nacionals. El projecte es va iniciar a l’octubre de 2014 i va finalitzar a l’abril del 2016. L’objectiu concret era l’obertura de dues empreses simulades SEFED a Tànger i a Larache per formar 70 joves en gestió administrativa i fomentar les seves competències emprenedores.

SEFED a Palestina

La Fundació Inform signa diferents convenis de col.laboració amb Universitats de Palestina per utilitzar la metodologia SEFED per formar alumnat universitari en gestió d’empresa internacional.

SEFED a Portugal

Fundació Inform ha col.laborat amb l’organització OIKOS de Portugal per obrir la primera empresa simulada a la ciutat de Braga per a joves aturats.

  1. Guide to the application of the Practice Enterprises methodology
  2. Pedagogical plan to the application of the Practice Enterprises methodology
  3. Developmental benchmark – Practice Enterprises methodology