Serveis de la Xarxa Internacional d’Empreses Simulades

Totes les empreses simulades de la Xarxa SEFED poden practicar el comerç internacional amb la resta d’empreses simulades d’arreu del món de la xarxa Europen-Pen International. Tenen accés a la documentació, millora i actualització de tots els processos relacionats amb el comerç, incloent evidentment l’accés a la base de dades internacional, pàgines grogues, botigues virtuals i a tots els serveis empresarials per a que l’alumnat pugui comprar i vendre com si d’un mercat real es tractés.

Banca electrònica

Totes les empreses simulades d’Europen-Pen International utilitzen els serveis bancaris electrònics simulats i la targeta de crèdit Europen-Pen International de la que disposen per ser socis de la xarxa.

Participació en projectes internacionals

Les empreses simulades SEFED poden internacionalitzar els seus contactes amb la resta d’empreses simulades del món i amb els centres educatius que gestionen aquestes empreses simulades. Participen en projectes internacionals comuns i poden inicien intercanvis entre el professorat i l’alumnat dels centres educatius.

Participació en fires internacionals d’empreses simulades

Tots els països socis de la xarxa mundial organitzen anualment fires internacionals d’empreses simulades en les que les empreses simulades exposen comercialitzen en directe els seus productes. És en aquesta activitat formativa on el producte exposat sí que és real i, a més, l’alumnat entra en contacte presencial amb potencials empreses clients o proveïdores per tal de negociar les possibles operacions. La Fundació Inform organitza biennalment la Fira Internacional d’Empreses Simulades, l’última Fira fou organitzada per Inform al març 2018 a Barcelona.

Si voleu més informació de la Fira que organitzem a Barcelona, cliqueu aquí.
Si voleu més informació de les fires internacionals organitzades pels nostres socis internacionals, cliqueu aquí.